side-area-logo

TRADYCYJNA WĘDZARNIA RYB  W ŁEBIE

 

Jeden z ostatnich w Europie zakładów dopuszczonych do tradycyjnego wędzenia. Zakład zatwierdzony do prowadzenia działalności gospodarczej w zakresie patroszenia, filetowania, mrożenia i wędzenia ryb słodkowodnych i morskich.

UNIKATOWA METODA

Wędzenie na gorąco to najważniejszy proces produkcyjny. To dzięki niemu produkt zyskuje swoje wyjątkowe walory smakowe. Ten proces odbywa się w tradycyjnych szamotowych piecach wędzarniczych, zaprojektowanych specjalnie tak, by zapewnić idealne warunki do wędzenia.

Zespół hal produkcyjnych

INFRASTRUKTURA

 

Kompleks przemysłowy z funkcją produkcyjną, magazynową oraz dwiema mroźniami wysokiego składowania.

MROŹNIE WYSOKIEGO SKŁADOWANIA

 

Hala chłodni z dwiema komorami mroźni o łącznej powierzchni użytkowej 725 m2